Eduin Estiwer Quero Albarracín

Biografie

Eduin Estiwer Quero Albarracín is een 25-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Eduin Estiwer speelde was Rio Grande Valley - Colorado Springs op 2021-08-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eduin Estiwer Quero Albarracín in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eduin Estiwer Quero Albarracín in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eduin Estiwer Quero Albarracín in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eduin Estiwer Quero Albarracín een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eduin Estiwer Quero Albarracín een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eduin Estiwer Quero Albarracín

Bekijk de matchen en statistieken van Eduin Estiwer Quero Albarracín. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eduin Estiwer Quero Albarracín hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eduin Estiwer

Achternaam

Quero Albarracín

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-04-22

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

172 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eduin Estiwer Quero Albarracín mee voetbalt bij Rio Grande Valley, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook