Eduardo Expósito Jaén

Biografie

Eduardo Expósito Jaén is een 27-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Eduardo speelde was Eldense - Espanyol op 2024-01-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eduardo Expósito Jaén in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eduardo Expósito Jaén in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eduardo Expósito Jaén in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eduardo Expósito Jaén een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eduardo Expósito Jaén een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eduardo Expósito Jaén

Bekijk de matchen en statistieken van Eduardo Expósito Jaén. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eduardo Expósito Jaén hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eduardo

Achternaam

Expósito Jaén

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-08-01

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barcelona

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eduardo Expósito Jaén mee voetbalt bij Espanyol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook