Eduard Andrés Atuesta Velasco

Biografie

Eduard Andrés Atuesta Velasco is een 27-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Eduard Andrés speelde was Los Angeles FC - Columbus Crew op 2024-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eduard Andrés Atuesta Velasco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eduard Andrés Atuesta Velasco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eduard Andrés Atuesta Velasco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eduard Andrés Atuesta Velasco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eduard Andrés Atuesta Velasco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eduard Andrés Atuesta Velasco

Bekijk de matchen en statistieken van Eduard Andrés Atuesta Velasco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eduard Andrés Atuesta Velasco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eduard Andrés

Achternaam

Atuesta Velasco

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-06-18

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Vélez

Afkomst

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eduard Andrés Atuesta Velasco mee voetbalt bij Colombia, Palmeiras, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook