Edson Armando Rivas Vielma

Biografie

Edson Armando Rivas Vielma is een 22-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edson Armando speelde was Deportivo Tachira FC - Caracas FC op 2023-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edson Armando Rivas Vielma in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edson Armando Rivas Vielma in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edson Armando Rivas Vielma in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edson Armando Rivas Vielma een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edson Armando Rivas Vielma een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edson Armando Rivas Vielma

Bekijk de matchen en statistieken van Edson Armando Rivas Vielma. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edson Armando Rivas Vielma hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edson Armando

Achternaam

Rivas Vielma

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-10-23

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Mérida

Afkomst

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edson Armando Rivas Vielma mee voetbalt bij Caracas FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook