Edson Alejandro Tortolero Toro

Biografie

Edson Alejandro Tortolero Toro is een 24-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edson Alejandro speelde was Deportivo Tachira FC - Deportivo Lara op 2022-03-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edson Alejandro Tortolero Toro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edson Alejandro Tortolero Toro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edson Alejandro Tortolero Toro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edson Alejandro Tortolero Toro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edson Alejandro Tortolero Toro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edson Alejandro Tortolero Toro

Bekijk de matchen en statistieken van Edson Alejandro Tortolero Toro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edson Alejandro Tortolero Toro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edson Alejandro

Achternaam

Tortolero Toro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-02-05

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Maracaibo

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

162 cm

Gewicht

59 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edson Alejandro Tortolero Toro mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook