Edmilson de Paula Santos Filho

Biografie

Edmilson de Paula Santos Filho is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edmilson speelde was Belenenses - Vilaverdense op 2023-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edmilson de Paula Santos Filho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edmilson de Paula Santos Filho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edmilson de Paula Santos Filho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edmilson de Paula Santos Filho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edmilson de Paula Santos Filho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edmilson de Paula Santos Filho

Bekijk de matchen en statistieken van Edmilson de Paula Santos Filho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edmilson de Paula Santos Filho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edmilson

Achternaam

de Paula Santos Filho

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-04-19

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edmilson de Paula Santos Filho mee voetbalt bij Celje, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook