Edinaldo Gomes Pereira

Biografie

Edinaldo Gomes Pereira is een 35-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Edinaldo speelde was Samsunspor - Antalyaspor op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edinaldo Gomes Pereira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edinaldo Gomes Pereira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edinaldo Gomes Pereira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edinaldo Gomes Pereira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edinaldo Gomes Pereira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edinaldo Gomes Pereira

Bekijk de matchen en statistieken van Edinaldo Gomes Pereira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edinaldo Gomes Pereira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edinaldo

Achternaam

Gomes Pereira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-08-25

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Santo André

Afkomst

Brazilië

Lengte

188 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edinaldo Gomes Pereira mee voetbalt bij Antalyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook