Edi Mauricio Sanches Semedo

Biografie

Edi Mauricio Sanches Semedo is een 24-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Edi Mauricio Sanches speelde was Penafiel - Mafra op 2023-02-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edi Mauricio Sanches Semedo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edi Mauricio Sanches Semedo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edi Mauricio Sanches Semedo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edi Mauricio Sanches Semedo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edi Mauricio Sanches Semedo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edi Mauricio Sanches Semedo

Bekijk de matchen en statistieken van Edi Mauricio Sanches Semedo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edi Mauricio Sanches Semedo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edi Mauricio Sanches

Achternaam

Semedo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-01-06

Geboorteland

Portugal

Nationaliteit

Portugal

Lengte

181 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edi Mauricio Sanches Semedo mee voetbalt bij Penafiel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook