Edgar González Estrada

Biografie

Edgar González Estrada is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Edgar speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edgar González Estrada in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edgar González Estrada in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edgar González Estrada in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edgar González Estrada een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edgar González Estrada een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edgar González Estrada

Bekijk de matchen en statistieken van Edgar González Estrada. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edgar González Estrada hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edgar

Achternaam

González Estrada

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-04-01

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Sant Joan Despí

Afkomst

Spanje

Lengte

193 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edgar González Estrada mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook