Edgar Fernando Pérez Greco

Biografie

Edgar Fernando Pérez Greco is een 40-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edgar Fernando speelde was Deportivo Tachira FC - Caracas FC op 2021-12-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edgar Fernando Pérez Greco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edgar Fernando Pérez Greco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edgar Fernando Pérez Greco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edgar Fernando Pérez Greco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edgar Fernando Pérez Greco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edgar Fernando Pérez Greco

Bekijk de matchen en statistieken van Edgar Fernando Pérez Greco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edgar Fernando Pérez Greco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edgar Fernando

Achternaam

Pérez Greco

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1982-02-16

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

181 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edgar Fernando Pérez Greco mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook