Edgar Alejandro Bonilla Ramírez

Biografie

Edgar Alejandro Bonilla Ramírez is een 27-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Edgar Alejandro speelde was Puerto Cabello - Deportivo Tachira FC op 2019-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edgar Alejandro Bonilla Ramírez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edgar Alejandro Bonilla Ramírez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edgar Alejandro Bonilla Ramírez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edgar Alejandro Bonilla Ramírez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edgar Alejandro Bonilla Ramírez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edgar Alejandro Bonilla Ramírez

Bekijk de matchen en statistieken van Edgar Alejandro Bonilla Ramírez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edgar Alejandro Bonilla Ramírez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edgar Alejandro

Achternaam

Bonilla Ramírez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-06-28

Geboorteland

Venezuela

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

174 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edgar Alejandro Bonilla Ramírez mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook