Éder Fabián Álvarez Balanta

Biografie

Éder Fabián Álvarez Balanta is een 31-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Éder Fabián speelde was Royale Union Saint-Gilloise - Club Brugge op 2024-04-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Éder Fabián Álvarez Balanta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Éder Fabián Álvarez Balanta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Éder Fabián Álvarez Balanta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Éder Fabián Álvarez Balanta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Éder Fabián Álvarez Balanta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Éder Fabián Álvarez Balanta

Bekijk de matchen en statistieken van Éder Fabián Álvarez Balanta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Éder Fabián Álvarez Balanta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Éder Fabián

Achternaam

Álvarez Balanta

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-02-28

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bogotá

Afkomst

Colombia

Lengte

181 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Éder Fabián Álvarez Balanta mee voetbalt bij Club Brugge FC, Colombia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook