Duvier Orlando Riascos Barahona

Biografie

Duvier Orlando Riascos Barahona is een 36-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Duvier Orlando speelde was La Equidad - Union Magdalena op 2022-10-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Duvier Orlando Riascos Barahona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Duvier Orlando Riascos Barahona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Duvier Orlando Riascos Barahona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Duvier Orlando Riascos Barahona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Duvier Orlando Riascos Barahona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Duvier Orlando Riascos Barahona

Bekijk de matchen en statistieken van Duvier Orlando Riascos Barahona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Duvier Orlando Riascos Barahona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Duvier Orlando

Achternaam

Riascos Barahona

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-06-26

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Buenaventura

Nationaliteit

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Duvier Orlando Riascos Barahona mee voetbalt bij La Equidad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook