Duane Karl Muckette

Biografie

Duane Karl Muckette is een 26-jarige voetballer uit Trinidad en Tobago die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Duane Karl speelde was Trinidad and Tobago - El Salvador op 2021-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Duane Karl Muckette in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Duane Karl Muckette in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Duane Karl Muckette in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Duane Karl Muckette een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Duane Karl Muckette een assist heeft gegeven in de match.

Stats Duane Karl Muckette

Bekijk de matchen en statistieken van Duane Karl Muckette. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Duane Karl Muckette hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Duane Karl

Achternaam

Muckette

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-07-01

Geboorteland

Trinidad en Tobago

Geboorteplaats

Port of Spain

Nationaliteit

Trinidad en Tobago

Lengte

178 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Duane Karl Muckette mee voetbalt bij Trinidad and Tobago, Memphis 901, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook