Douglas Matías Arezo Martínez

Biografie

Douglas Matías Arezo Martínez is een 21-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Douglas Matías speelde was Granada CF - Las Palmas op 2024-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Douglas Matías Arezo Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Douglas Matías Arezo Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Douglas Matías Arezo Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Douglas Matías Arezo Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Douglas Matías Arezo Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Douglas Matías Arezo Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Douglas Matías Arezo Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Douglas Matías Arezo Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Douglas Matías

Achternaam

Arezo Martínez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-11-21

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

178 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Douglas Matías Arezo Martínez mee voetbalt bij Penarol, Uruguay, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook