Douglar Alexander Angarita Martínez

Biografie

Douglar Alexander Angarita Martínez is een 27-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Douglar Alexander speelde was Deportivo Tachira FC - Zulia FC op 2021-06-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Douglar Alexander Angarita Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Douglar Alexander Angarita Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Douglar Alexander Angarita Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Douglar Alexander Angarita Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Douglar Alexander Angarita Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Douglar Alexander Angarita Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Douglar Alexander Angarita Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Douglar Alexander Angarita Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Douglar Alexander

Achternaam

Angarita Martínez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-08-13

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

180 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Douglar Alexander Angarita Martínez mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook