Dominique Youfeigane

Biografie

Dominique Youfeigane is een 23-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als doelman speelt. De laatste match die Dominique speelde was Mali - Central African Republic op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dominique Youfeigane in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dominique Youfeigane in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dominique Youfeigane in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dominique Youfeigane een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dominique Youfeigane een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dominique Youfeigane

Bekijk de matchen en statistieken van Dominique Youfeigane. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dominique Youfeigane hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dominique

Achternaam

Youfeigane

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-02-07

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Saint-Maurice

Afkomst

Frankrijk

Lengte

188 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dominique Youfeigane mee voetbalt bij Lorient, Central African Republic, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook