Dominik Kościelniak

Biografie

Dominik Kościelniak is een 28-jarige voetballer uit Polen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Dominik speelde was Carina Gubin - Stal Stalowa Wola op 2023-10-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dominik Kościelniak in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dominik Kościelniak in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dominik Kościelniak in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dominik Kościelniak een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dominik Kościelniak een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dominik Kościelniak

Bekijk de matchen en statistieken van Dominik Kościelniak. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dominik Kościelniak hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dominik

Achternaam

Kościelniak

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-03-28

Geboorteland

Polen

Geboorteplaats

Zakopane

Afkomst

Polen

Lengte

174 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dominik Kościelniak mee voetbalt bij GKS Katowice, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook