Diogo Lucas Queirós

Biografie

Diogo Lucas Queirós is een 25-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Diogo Lucas speelde was CS Universitatea Craiova - Farul Constanta op 2024-04-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diogo Lucas Queirós in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diogo Lucas Queirós in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diogo Lucas Queirós in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diogo Lucas Queirós een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diogo Lucas Queirós een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diogo Lucas Queirós

Bekijk de matchen en statistieken van Diogo Lucas Queirós. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diogo Lucas Queirós hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diogo Lucas

Achternaam

Queirós

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-01-05

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Matosinhos

Afkomst

Portugal

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diogo Lucas Queirós mee voetbalt bij Farul Constanta, Portugal U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook