Diogo Hereda da Silva

Biografie

Diogo Hereda da Silva is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Diogo speelde was Mirassol - CRB op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diogo Hereda da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diogo Hereda da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diogo Hereda da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diogo Hereda da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diogo Hereda da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diogo Hereda da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Diogo Hereda da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diogo Hereda da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diogo

Achternaam

Hereda da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-09-20

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Camaçari

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diogo Hereda da Silva mee voetbalt bij CRB, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook