Dimo Nikolaev Krastev

Biografie

Dimo Nikolaev Krastev is een 21-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Dimo speelde was Feralpisalo - como op 2024-04-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dimo Nikolaev Krastev in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dimo Nikolaev Krastev in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dimo Nikolaev Krastev in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dimo Nikolaev Krastev een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dimo Nikolaev Krastev een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dimo Nikolaev Krastev

Bekijk de matchen en statistieken van Dimo Nikolaev Krastev. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dimo Nikolaev Krastev hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dimo

Achternaam

Nikolaev Krastev

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2003-02-10

Geboorteland

Bulgarije

Afkomst

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dimo Nikolaev Krastev mee voetbalt bij Bulgaria, Catanzaro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook