Dimitris Chatziisaias

Biografie

Dimitris Chatziisaias is een 31-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Dimitris speelde was Minerva Punjab - ATK Mohun Bagan op 2024-04-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dimitris Chatziisaias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dimitris Chatziisaias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dimitris Chatziisaias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dimitris Chatziisaias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dimitris Chatziisaias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dimitris Chatziisaias

Bekijk de matchen en statistieken van Dimitris Chatziisaias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dimitris Chatziisaias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dimitris

Achternaam

Chatziisaias

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-09-21

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Thessaloniki

Afkomst

Griekenland

Lengte

193 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dimitris Chatziisaias mee voetbalt bij Greece, Atromitos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook