Dimitrios Diamantakos

Biografie

Dimitrios Diamantakos is een 30-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dimitrios speelde was Kerala Blasters - Goa op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dimitrios Diamantakos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dimitrios Diamantakos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dimitrios Diamantakos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dimitrios Diamantakos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dimitrios Diamantakos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dimitrios Diamantakos

Bekijk de matchen en statistieken van Dimitrios Diamantakos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dimitrios Diamantakos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dimitrios

Achternaam

Diamantakos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-03-05

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Pireas

Afkomst

Griekenland

Lengte

182 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dimitrios Diamantakos mee voetbalt bij Greece, Kerala Blasters, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook