Dimitri Joseph Oberlin Mfomo

Biografie

Dimitri Joseph Oberlin Mfomo is een 25-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dimitri Joseph speelde was FSV Zwickau - Bayern München II op 2021-04-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dimitri Joseph Oberlin Mfomo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dimitri Joseph Oberlin Mfomo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dimitri Joseph Oberlin Mfomo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dimitri Joseph Oberlin Mfomo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dimitri Joseph Oberlin Mfomo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dimitri Joseph Oberlin Mfomo

Bekijk de matchen en statistieken van Dimitri Joseph Oberlin Mfomo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dimitri Joseph Oberlin Mfomo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dimitri Joseph

Achternaam

Oberlin Mfomo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-09-27

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Yaoundé

Nationaliteit

Zwitserland

Lengte

182 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dimitri Joseph Oberlin Mfomo mee voetbalt bij Servette FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook