Dimitar Valentinov Velkovski

Biografie

Dimitar Valentinov Velkovski is een 29-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Dimitar speelde was Doxa - Ethnikos Achna op 2024-05-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dimitar Valentinov Velkovski in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dimitar Valentinov Velkovski in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dimitar Valentinov Velkovski in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dimitar Valentinov Velkovski een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dimitar Valentinov Velkovski een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dimitar Valentinov Velkovski

Bekijk de matchen en statistieken van Dimitar Valentinov Velkovski. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dimitar Valentinov Velkovski hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dimitar

Achternaam

Valentinov Velkovski

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-01-22

Geboorteland

Bulgarije

Afkomst

Bulgarije

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dimitar Valentinov Velkovski mee voetbalt bij Miedz Legnica, Bulgaria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook