Diego Sebastián Saja

Biografie

Diego Sebastián Saja is een 44-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Diego Sebastián speelde was Zaragoza - Tenerife op 2017-06-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Sebastián Saja in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Sebastián Saja in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Sebastián Saja in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Sebastián Saja een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Sebastián Saja een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Sebastián Saja

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Sebastián Saja. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Sebastián Saja hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Sebastián

Achternaam

Saja

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

44 jaar

Geboortedatum

1979-06-05

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

La Plata

Afkomst

Argentinië

Lengte

188 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Sebastián Saja mee voetbalt bij Zaragoza, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook