Diego Orlando Benaglio

Biografie

Diego Orlando Benaglio is een 40-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Diego Orlando speelde was Nice - Monaco op 2019-05-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Orlando Benaglio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Orlando Benaglio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Orlando Benaglio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Orlando Benaglio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Orlando Benaglio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Orlando Benaglio

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Orlando Benaglio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Orlando Benaglio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Orlando

Achternaam

Benaglio

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1983-09-08

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Zürich

Afkomst

Zwitserland

Lengte

194 cm

Gewicht

89 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Orlando Benaglio mee voetbalt bij Monaco, Switzerland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook