Diego Nicolás Riolfo Pérez

Biografie

Diego Nicolás Riolfo Pérez is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Diego Nicolás speelde was Progreso - Wanderers op 2021-11-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Nicolás Riolfo Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Nicolás Riolfo Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Nicolás Riolfo Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Nicolás Riolfo Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Nicolás Riolfo Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Nicolás Riolfo Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Nicolás Riolfo Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Nicolás Riolfo Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Nicolás

Achternaam

Riolfo Pérez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-08

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

169 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Nicolás Riolfo Pérez mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook