Diego Martín Zabala Morales

Biografie

Diego Martín Zabala Morales is een 32-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diego Martín speelde was Club Nacional - Danubio op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Martín Zabala Morales in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Martín Zabala Morales in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Martín Zabala Morales in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Martín Zabala Morales een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Martín Zabala Morales een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Martín Zabala Morales

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Martín Zabala Morales. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Martín Zabala Morales hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Martín

Achternaam

Zabala Morales

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-09-19

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

169 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Martín Zabala Morales mee voetbalt bij Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook