Diego Martín Scotti Ponce de León

Biografie

Diego Martín Scotti Ponce de León is een 47-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diego Martín speelde was Penarol - Boston River op 2019-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Martín Scotti Ponce de León in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Martín Scotti Ponce de León in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Martín Scotti Ponce de León in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Martín Scotti Ponce de León een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Martín Scotti Ponce de León een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Martín Scotti Ponce de León

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Martín Scotti Ponce de León. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Martín Scotti Ponce de León hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Martín

Achternaam

Scotti Ponce de León

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

47 jaar

Geboortedatum

1977-01-14

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

181 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Martín Scotti Ponce de León mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook