Diego Johannesson Pando

Biografie

Diego Johannesson Pando is een 30-jarige voetballer uit IJsland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Diego speelde was Rayo Vallecano - Oviedo op 2021-05-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Johannesson Pando in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Johannesson Pando in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Johannesson Pando in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Johannesson Pando een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Johannesson Pando een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Johannesson Pando

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Johannesson Pando. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Johannesson Pando hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego

Achternaam

Johannesson Pando

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-10-03

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Oviedo

Afkomst

IJsland

Lengte

175 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Johannesson Pando mee voetbalt bij Iceland, Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook