Diego Iván Pineda Juárez

Biografie

Diego Iván Pineda Juárez is een 29-jarige voetballer uit Mexico die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Diego Iván speelde was Dundee - Inverness CT op 2023-07-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Iván Pineda Juárez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Iván Pineda Juárez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Iván Pineda Juárez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Iván Pineda Juárez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Iván Pineda Juárez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Iván Pineda Juárez

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Iván Pineda Juárez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Iván Pineda Juárez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Iván

Achternaam

Pineda Juárez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-04-08

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

San Luis Potosí

Afkomst

Mexico

Lengte

177 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Iván Pineda Juárez mee voetbalt bij Dundee, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook