Diego Hernández Barriuso

Biografie

Diego Hernández Barriuso is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diego speelde was NK Osijek - NK Varazdin op 2023-02-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Hernández Barriuso in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Hernández Barriuso in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Hernández Barriuso in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Hernández Barriuso een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Hernández Barriuso een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Hernández Barriuso

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Hernández Barriuso. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Hernández Barriuso hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego

Achternaam

Hernández Barriuso

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-09-19

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Salamanca

Afkomst

Spanje

Lengte

188 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Hernández Barriuso mee voetbalt bij NK Osijek, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook