Diego Gonzalo Vega Martínez

Biografie

Diego Gonzalo Vega Martínez is een 31-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diego Gonzalo speelde was Wanderers - Danubio op 2024-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Gonzalo Vega Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Gonzalo Vega Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Gonzalo Vega Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Gonzalo Vega Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Gonzalo Vega Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Gonzalo Vega Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Gonzalo Vega Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Gonzalo Vega Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Gonzalo

Achternaam

Vega Martínez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-06-29

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

173 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Gonzalo Vega Martínez mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook