Diego Fernando Moreno Quintero

Biografie

Diego Fernando Moreno Quintero is een 27-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diego Fernando speelde was Independiente Medellin - Fortaleza FC op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Fernando Moreno Quintero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Fernando Moreno Quintero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Fernando Moreno Quintero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Fernando Moreno Quintero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Fernando Moreno Quintero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Fernando Moreno Quintero

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Fernando Moreno Quintero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Fernando Moreno Quintero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Fernando

Achternaam

Moreno Quintero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-02-27

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Apartadó

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Fernando Moreno Quintero mee voetbalt bij Independiente Medellin, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook