Diego Armando Ruíz De La Rosa

Biografie

Diego Armando Ruíz De La Rosa is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diego Armando speelde was Atletico Nacional - Patriotas op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Armando Ruíz De La Rosa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Armando Ruíz De La Rosa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Armando Ruíz De La Rosa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Armando Ruíz De La Rosa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Armando Ruíz De La Rosa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Armando Ruíz De La Rosa

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Armando Ruíz De La Rosa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Armando Ruíz De La Rosa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Armando

Achternaam

Ruíz De La Rosa

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-10-02

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Valledupar

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Armando Ruíz De La Rosa mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook