Diawandou Diagné Niang

Biografie

Diawandou Diagné Niang is een 28-jarige voetballer uit Senegal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Diawandou speelde was Kooteepee - FC Lahti op 2021-09-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diawandou Diagné Niang in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diawandou Diagné Niang in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diawandou Diagné Niang in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diawandou Diagné Niang een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diawandou Diagné Niang een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diawandou Diagné Niang

Bekijk de matchen en statistieken van Diawandou Diagné Niang. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diawandou Diagné Niang hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diawandou

Achternaam

Diagné Niang

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-07-28

Geboorteland

Senegal

Geboorteplaats

Thiés

Nationaliteit

Senegal

Lengte

175 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diawandou Diagné Niang mee voetbalt bij Kooteepee, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook