Derrick Katuku Tshimanga

Biografie

Derrick Katuku Tshimanga is een 33-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Derrick Katuku speelde was KV Mechelen - OH Leuven op 2021-03-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Derrick Katuku Tshimanga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Derrick Katuku Tshimanga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Derrick Katuku Tshimanga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Derrick Katuku Tshimanga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Derrick Katuku Tshimanga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Derrick Katuku Tshimanga

Bekijk de matchen en statistieken van Derrick Katuku Tshimanga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Derrick Katuku Tshimanga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Derrick Katuku

Achternaam

Tshimanga

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1988-11-06

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Nationaliteit

Democratische Republiek Congo

Lengte

176 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Derrick Katuku Tshimanga mee voetbalt bij OH Leuven, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook