Denis Mihai Drăguş

Biografie

Denis Mihai Drăguş is een 23-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Denis Mihai speelde was Royal Antwerp FC - Standard Luik op 2022-12-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Denis Mihai Drăguş in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Denis Mihai Drăguş in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Denis Mihai Drăguş in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Denis Mihai Drăguş een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Denis Mihai Drăguş een assist heeft gegeven in de match.

Stats Denis Mihai Drăguş

Bekijk de matchen en statistieken van Denis Mihai Drăguş. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Denis Mihai Drăguş hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Denis Mihai

Achternaam

Drăguş

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-07-06

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Bucureşti

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

180 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Denis Mihai Drăguş mee voetbalt bij Standard de Liège, Romania, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook