Denis Lemi Zakaria Lako Lado

Biografie

Denis Lemi Zakaria Lako Lado is een 25-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Denis Lemi speelde was Juventus - Sassuolo op 2022-08-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Denis Lemi Zakaria Lako Lado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Denis Lemi Zakaria Lako Lado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Denis Lemi Zakaria Lako Lado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Denis Lemi Zakaria Lako Lado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Denis Lemi Zakaria Lako Lado een assist heeft gegeven in de match.

Stats Denis Lemi Zakaria Lako Lado

Bekijk de matchen en statistieken van Denis Lemi Zakaria Lako Lado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Denis Lemi Zakaria Lako Lado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Denis Lemi

Achternaam

Zakaria Lako Lado

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-11-20

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Genève

Nationaliteit

Zwitserland

Lengte

191 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Denis Lemi Zakaria Lako Lado mee voetbalt bij Chelsea, Switzerland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook