David Batanero Puigbò

Biografie

David Batanero Puigbò is een 33-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die David speelde was Hammarby FF - Mjallby AIF op 2020-10-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij David Batanero Puigbò in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat David Batanero Puigbò in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij David Batanero Puigbò in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat David Batanero Puigbò een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat David Batanero Puigbò een assist heeft gegeven in de match.

Stats David Batanero Puigbò

Bekijk de matchen en statistieken van David Batanero Puigbò. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor David Batanero Puigbò hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

David

Achternaam

Batanero Puigbò

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1988-09-27

Geboorteland

Spanje

Nationaliteit

Spanje

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar David Batanero Puigbò mee voetbalt bij Mjallby AIF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook