David Alejandro Zalzman Guevara

Biografie

David Alejandro Zalzman Guevara is een 26-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die David Alejandro speelde was Monagas SC - Everton de Vina op 2022-03-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij David Alejandro Zalzman Guevara in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat David Alejandro Zalzman Guevara in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij David Alejandro Zalzman Guevara in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat David Alejandro Zalzman Guevara een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat David Alejandro Zalzman Guevara een assist heeft gegeven in de match.

Stats David Alejandro Zalzman Guevara

Bekijk de matchen en statistieken van David Alejandro Zalzman Guevara. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor David Alejandro Zalzman Guevara hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

David Alejandro

Achternaam

Zalzman Guevara

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-03-04

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Maracay

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

173 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar David Alejandro Zalzman Guevara mee voetbalt bij Monagas SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook