Darwin Guillermo López Tobías

Biografie

Darwin Guillermo López Tobías is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Darwin Guillermo speelde was Patriotas - Alianza Petrolera op 2022-09-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Darwin Guillermo López Tobías in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Darwin Guillermo López Tobías in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Darwin Guillermo López Tobías in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Darwin Guillermo López Tobías een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Darwin Guillermo López Tobías een assist heeft gegeven in de match.

Stats Darwin Guillermo López Tobías

Bekijk de matchen en statistieken van Darwin Guillermo López Tobías. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Darwin Guillermo López Tobías hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Darwin Guillermo

Achternaam

López Tobías

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-02-10

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Santa Marta

Nationaliteit

Colombia

Lengte

176 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Darwin Guillermo López Tobías mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook