Danny Marcos Pérez Valdez

Biografie

Danny Marcos Pérez Valdez is een 23-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Danny Marcos speelde was Puerto Cabello - Portuguesa FC op 2023-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danny Marcos Pérez Valdez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danny Marcos Pérez Valdez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danny Marcos Pérez Valdez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danny Marcos Pérez Valdez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danny Marcos Pérez Valdez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danny Marcos Pérez Valdez

Bekijk de matchen en statistieken van Danny Marcos Pérez Valdez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danny Marcos Pérez Valdez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Danny Marcos

Achternaam

Pérez Valdez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-01-23

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Afkomst

Venezuela

Lengte

175 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danny Marcos Pérez Valdez mee voetbalt bij Puerto Cabello, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook