Dankler Luis de Jesus Pedreira

Biografie

Dankler Luis de Jesus Pedreira is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Dankler Luis speelde was Fortaleza EC - Retrô op 2024-03-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dankler Luis de Jesus Pedreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dankler Luis de Jesus Pedreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dankler Luis de Jesus Pedreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dankler Luis de Jesus Pedreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dankler Luis de Jesus Pedreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dankler Luis de Jesus Pedreira

Bekijk de matchen en statistieken van Dankler Luis de Jesus Pedreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dankler Luis de Jesus Pedreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dankler Luis

Achternaam

de Jesus Pedreira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-01-24

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Salvador

Afkomst

Brazilië

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dankler Luis de Jesus Pedreira mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook