Danilo Gomes Magalhaes

Biografie

Danilo Gomes Magalhaes is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Danilo speelde was Jubilo Iwata - Albirex Niigata op 2024-04-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danilo Gomes Magalhaes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danilo Gomes Magalhaes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danilo Gomes Magalhaes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danilo Gomes Magalhaes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danilo Gomes Magalhaes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danilo Gomes Magalhaes

Bekijk de matchen en statistieken van Danilo Gomes Magalhaes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danilo Gomes Magalhaes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Danilo

Achternaam

Gomes Magalhaes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-02-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Palmas

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danilo Gomes Magalhaes mee voetbalt bij Albirex Niigata, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook