Danilo Filipe Melo Veiga

Biografie

Danilo Filipe Melo Veiga is een 21-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Danilo Filipe speelde was NK Varazdin - HNK Rijeka op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danilo Filipe Melo Veiga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danilo Filipe Melo Veiga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danilo Filipe Melo Veiga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danilo Filipe Melo Veiga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danilo Filipe Melo Veiga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danilo Filipe Melo Veiga

Bekijk de matchen en statistieken van Danilo Filipe Melo Veiga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danilo Filipe Melo Veiga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Danilo Filipe

Achternaam

Melo Veiga

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-09-25

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danilo Filipe Melo Veiga mee voetbalt bij HNK Rijeka, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook