Danilo das Neves Pinheiro

Biografie

Danilo das Neves Pinheiro is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Danilo speelde was Botafogo - Internacional op 2024-07-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danilo das Neves Pinheiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danilo das Neves Pinheiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danilo das Neves Pinheiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danilo das Neves Pinheiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danilo das Neves Pinheiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danilo das Neves Pinheiro

Bekijk de matchen en statistieken van Danilo das Neves Pinheiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danilo das Neves Pinheiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Danilo

Achternaam

das Neves Pinheiro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-08-30

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danilo das Neves Pinheiro mee voetbalt bij Botafogo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook