Daniel Vivian Moreno

Biografie

Daniel Vivian Moreno is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel speelde was Athletic Club - Granada CF op 2024-04-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Vivian Moreno in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Vivian Moreno in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Vivian Moreno in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Vivian Moreno een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Vivian Moreno een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Vivian Moreno

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Vivian Moreno. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Vivian Moreno hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Vivian Moreno

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-07-05

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Vitoria

Afkomst

Spanje

Lengte

183 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Vivian Moreno mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook