Daniel Trejo Del Rio

Biografie

Daniel Trejo Del Rio is een voetballer uit Verenigde Staten die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Daniel speelde was Gornik Zabrze - Korona Kielce op 2024-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Trejo Del Rio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Trejo Del Rio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Trejo Del Rio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Trejo Del Rio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Trejo Del Rio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Trejo Del Rio

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Trejo Del Rio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Trejo Del Rio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Trejo Del Rio

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Geboorteland

Verenigde Staten

Afkomst

Verenigde Staten

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Trejo Del Rio mee voetbalt bij Phoenix Rising, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook